LaMelis / Helma Melis

Zi Za Zussen Zolder

vrijdag 28 december 2018

De nieuwste voorstelling van LaMelis is een wonderlijke, fantasievolle voorstelling voor jong en oud. En een feestje voor publiek en de spelers zelf!
 
Eloise is net verhuisd met haar ouders naar een nieuw huis. Haar ouders zijn weg en de oppas is in slaap gevallen. Dus… als de kat van huis is dansen de muizen op tafel.
In dit geval op de hele grote mysterieuze zolder, waar ze eigenlijk nog niet op mag. Er moet namelijk nog verbouwd worden en alles zit onder het stof of is nog ingepakt.
Maar natuurlijk wint haar nieuwsgierigheid! Ze schraapt alle moed bij elkaar en samen met haar denkbeeldige zussen trippel trappelt ze de lange trap op naar de mysterieuze zolder. Ze gaat op onderzoek uit en komt in een wondere wereld terecht! Maar wat is echt en wat is gedroomd?

In deze voorstelling danst Caroline Lieffers (ze danst al 18 jaar bij LaMelis!) samen met haar eigen dochter van 8 jaar, Eloise Bakker. Met de andere danseres Batja ten Kortenaar (zij danst al 9 jaar bij LaMelis) en de choreograaf Helma Melis (die zelf ook meedanst) doken zij hun eigen zolder op om van Zi Za Zussen Zolder een feestje van te maken!

Tickets

vr 28 dec, 2018
De Nieuwe Vorst
Vanaf 13:00
€ 8,00
Koop ticket