SHARP/Arno Schuitemaker

The Way You Sound Tonight

woensdag 06 februari 2019

Een danservaring die je ondergaat als een trance die daarna nog een beetje nagonst.   In zijn nieuwste werk creëert Arno Schuitemaker een ‘akoestische ballroom’, zonder begin en zonder eind. In een oneindige, pulserende stroom beweging en geluid nemen vijf performers het publiek - dat volledig omgeven door geluid ín de voorstelling zit - mee in eeuwigdurende cycli; ruimte, afstand en nabijheid, dag en nacht.
Met The Way You Sound Tonight rekt hij de beleving van de theaterzaal op, een louterende ervaring die lijfelijk na gonst.

Voorstellingen van Arno Schuitemaker zijn altijd ware belevenissen. In ieder werk vormt zich een unieke, invoelbare relatie tussen de performers en het publiek. Met betoverende eenvoud worden de zintuigen op scherp gezet.

Zijn werk is tot ver over de landsgrenzen te zien en ook in De Nieuwe Vorst is hij een graag geziene gast. Zo waren The Fifteen Project | DUET (2012), I is an Other (2014), WHILE WE STRIVE (2015), I will wait for you (2016) en If You Could See Me Now (2017) eerder bij ons te zien.

Tickets

wo 06 feb, 2019
De Nieuwe Vorst
Vanaf 20:30
NORMAAL € 17,00 | VROEGE VOGELS € 12,00 | FHK 50% € 8,50
Koop ticket