• Foto: f: Andreas Etter
  • Foto: f: Andreas Etter

Club Guy & Roni

TETRIS Mon Amour

zaterdag 28 oktober 2017

Een high speed dance concert over het leven als een spel. Het verslavende computerspel Tetris veroverde razendsnel de wereld. Heel veel mensen waren er ooit dagen, weken, maanden aan verslingerd. Zo ook choreografe Roni Haver. Nu maakt ze een explosieve voorstelling waarin de dansers van Club Guy & Roni en de ijzersterke muzikanten van Slagwerk Den Haag zich verliezen in het spel. TETRIS Mon Amour is een metafoor voor het echte leven. De wens naar orde, het lot dat je niet kan bepalen. het gevoel dat alles maar op je af komt. Een Real Game of Life, met muziek van Thijs de Vlieger, bekend van het succesvolle NOISIA. In TETRIS Mon Amour ligt het tempo hoog en de lat steeds hoger. Met dynamische dans, vele variaties en indrukwekkend ruimtegebruik.

choreografie: Roni Haver | dramaturgie: Guy Weizman | muziek: Slagwerkgroep Den Haag | muziekcompositie: Thijs de Vlieger

de Volkskrant: **** "De scherpte en enrgie van de dansers van Club Guy & Roni, het hippe gezelschap uit Groningen, zijn indrukwekkend (...) Prachtig is ook het ruimtegebruik."

Theaterkrant: **** "In één lange trip van ongeveer een uur wordt van de zeven dansers het uiterste gevergd. In een vaak adembenemende synchroniciteit worden de patronen uitgevoerd, voortgestuwd door de muziek die feitelijk één lange, zinderende dance-track is. (..) Een superieure choreografie."

Tickets

za 28 okt, 2017
Theaters Tilburg
Vanaf 20:15
Vanaf €12,50
Koop ticket