BackBone / Alida Dors & Silbersee

Speak up!

dinsdag 24 april 2018

Stel, je hoort dat je op een dag verantwoording af moet leggen voor je daden. Blijf je dan handelen zoals je nu doet?
 
Hiphop dansgezelschap BackBone en muziektheaterhuis Silbersee slaan na het succes van True Colors voor de tweede keer de handen ineen en brengen een nieuwe urban dansvoorstelling vol verrassingen. Choreografe Alida Dors en muzikaal leider Romain Bischoff brengen een smeltkroes vol hiphop vibes, met muziek van ‘avant-pop’ componist JacobTV en DJ Lovesupreme. Energieke dans, live zang, tekst, klassieke en elektronische muziek grijpen in elkaar en spatten van het podium.
Choreograaf Alida Dors kijkt met groeiende verbazing naar onze tijd, waarin zij ervaart dat het delen van onze mening steeds gewoner wordt, maar zelden leidt tot een oprecht gesprek waarin we elkaars en ons eigen denken en handelen bespreken en wegen. In Speak Up! roepen zes mensen in de kracht van hun leven zichzelf en elkaar ter verantwoording. Met hun hart op de weegschaal worden ze geconfronteerd met hun eigen, soms grensoverschrijdend gedrag en daden waar ze zelf niet trots op zijn. Durven zij zich uit te spreken? Zijn ze bereid te reflecteren op wie ze zijn?
Choreografie & concept Alida Dors, dansers Pom Arnold, Bilal Bachir, Donna Chittick, Liza Panjoel, Carla Nahadi Babelegoto, Maciej Straburzynski, muziek JacobTV & DJ Lovesupreme.

Tickets

di 24 apr, 2018
De NWE Vorst
Vanaf 20:30
€ 16,00. Vroege Vogels (tot 1 apr) € 13,00.
Koop ticket