Panama Pictures

Requiem For Lost Things

donderdag 20 december 2018

In Requiem for Lost Things ontmoeten vijf charismatische dansers en acrobaten elkaar in parallelle werelden. In een bijzonder architectonisch decor dagen de mannen elkaar uit met spannende lucht- en vloeracrobatiek. Ze vinden troost in saamhorigheid.   Mensen. Spullen. Momenten. Idealen. We raken ze kwijt, wij allemaal. 
Van sommigen kennen we het verlies, maar ons wispelturige geheugen speelt ons parten. Je kiest niet wat je wel of niet bijblijft. Herinneringen zijn onbetrouwbaar, sterker nog, ze kunnen zelfs transformeren. Want wat er later in je leven gebeurt kan de herinnering zodanig veranderen dat je een ander verleden krijgt.
Vast componistenduo Strijbos & Van Rijswijk maakten een nieuwe compositie waarin hun elektronische klankwereld de dialoog aangaat met de klarinet en contrabas van Han Stubbe en Hannes d’Hoine. Deze eigenzinnige muzikanten van het bekende Antwerpse DAAU (Die Anarchistische Abendunterhaltung) spelen live wat zorgt voor een prikkelende muzikale ontmoeting waarin spannende ritmes en warme tonen samenvloeien.

Tickets

do 20 dec, 2018
De Nieuwe Vorst
Vanaf 20:30
€ 17,00 | Vroege Vogels € 12,00
Koop ticket