Another Kind of Blue (David Middendorp)

Blue Technology

vrijdag 02 oktober 2015

De Nederlandse choreograaf David Middendorp had topvoorstellingen op Lowlands, Oerol en De Parade, maar werd pas echt wereldberoemd in de halve finale van America's Got Talent 2014 met zijn choreografie Blue Journey. Hij is helemaal klaar voor de grote zaal en gaat je overrompelen met zijn betoverende voorstelling Blue Technology. David Middendorp laat dans, techniek en videobeelden op verbluffende wijze samensmelten. Met gebruik van de nieuwste technologieën dompelt hij je onder in het spanningsveld tussen de mens en zijn moderne omgeving. Het resultaat is een overrompelend stuk, vol spanning en fantasie, dat niet in een hokje te plaatsen valt. Bekijk de YouTube-clips van America's Got Talent en je begrijpt waarom opeens de hele wereld David Middendorp kent. Een niet te missen voorstelling tijdens deze Dansmaand!

voorgesprek: 19.15 uur, toegang gratis, wel reserveren. David Middendorp vertelt over de gebruikte technologieën en motiveert zijn keuze om het spanningsveld tussen mens en technologie als uitgangspunt te nemen voor deze voorstelling. Nagesprek in de foyer.

Simone Mager (theaterprogrammeur): “David wist me in de kleine zaal al te verbazen met zijn mix van dans en projectie; sinds zijn America’s Got Talent-avontuur is hij rijp voor de grote zaal!”

foto: Gerrit Schreurs

Tickets

vr 02 okt, 2015
Theaters Tilburg
Vanaf 20:15
Vanaf €18
Koop ticket

Agenda

dansmaand

terug naar overzicht