• Foto: Fotograaf: Noortje v Gestel

Academie voor Danseducatie

Krom (8+)

zondag 09 oktober 2016

Een dansvoorstelling over het verstrijken van de tijd. Voor je het weet ben je oud en eenzaam en beland je in een recreatiezaal, dat is zeg maar de speeltuin voor ouderen. Daar kun je de tijd doden, op oorlogspad met een vliegenmepper en als schuilplaats de krant nemen.
 
Heb jij je wel eens afgevraagd hoe jij eruit ziet als je oud bent? 
Echt oud. 80 jaar. Net zo oud als je opa of oma, dat je een beetje rimpeltjes krijgt. Roestplekjes. Dat je een beetje doof wordt, grijs of zelfs kaal.
Kijk, het verschil tussen jonge en oude mensen is, dat oude mensen weten wat het is om jong te zijn, maar jonge mensen niet weten wat het is om oud te zijn. De voorstelling KROM toont het leven van een bejaarde, gezien door de ogen van de al grote kleinkinderen.
Na afloop zal aansluitend een dansworkshop worden gegeven door de studenten.
 
Makers Nana v Moergestel en Neel Brans (i.s.m. eestejaarsstudenten), muziek Giovincello - Edgar Moreau, Sneaky snitch - Kevin MacLeod, Bienvenu ches les Ch’tis - Orchestre symphonique Bel Arte

Zij presenteren een vrolijke dansvoorstelling waar iedereen van kan genieten. Aansluitend geven de studenten een dansworkshop.
 

Tickets

zo 09 okt, 2016
De NWE Vorst, Tilburg
Vanaf 15:30
5 euro (reguliere prijs)
Koop ticket

Agenda

dansmaand

terug naar overzicht