• Foto: BLISS © Menno van der Meulen

Coproducers: Jasper van Luijk

BLISS

woensdag 10 januari 2018

Een zoektocht naar geluk in het huidige digitale tijdperk.

‘To be or not to be?’, 
Shakespeare is akelig relevant.
Wanneer zijn we online en wanneer offline, en belangrijker, wanneer zijn we echt hier en wanneer niet? Hoe echt zijn onze digitale vriendschappen en hoe afhankelijk zijn wij van de overdaad waarmee wij die informatie consumeren? Zijn we allemaal journalist, fotograaf of follower?

In BLISS staat de verslaving aan de snelheid waarmee we onze informatie consumeren centraal. Een groep mensen onttrekt zich aan de digitale samenleving en kiest ervoor om off-grid te gaan. Dans, elektronische livemuziek en taal vermengen zich tot een unieke totaalervaring.

Na het succes van Yonder en The Definition of Now is BLISS de derde voorstelling van choreograaf Jasper van Luijk over de relatie tussen mens en tijd. BLISS is tevens de eerste productie van Jasper van Luijks eigen stichting SHIFFT. Een voorstelling in coproductie met De Nieuwe Oost en ondersteund door theaternetwerk de CoProducers.

Concept en choreografie Jasper van Luijk, cast Youri Peters, Ruben Garcia-Arabit, Helena Hoogenkamp en Lennart Siebers, tekst Helena Hoogenkamp, muziek Lennart Siebers, dramaturgie Sjoerd Vreugdenhil, kostuumontwerp Asalia Khadjé, coaching Eve Hopkins, techniek Rob Daanen, Wout Jansen, met dank aan Eve Hopkins en Camiel Corneille. Bliss is een productie van SHIFFT, De Nieuwe Oost, De Coproducers.

Entree € 14,00. Vroege Vogels (tot 1 jan) € 11,00. VorstVrijpas geldig.
Te zien op di 9 en wo 10 jan.

Tickets

wo 10 jan, 2018
De NWE Vorst
Vanaf 20:30
Vanaf €14,00
Koop ticket